Αγαπητοί  γονείς

Από τον μήνα Σεπτέμβριο του 2018 και σχεδόν με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς καθώς και της καινούριας αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019, οι Ακαδημίες Basket ball  του « Μ. Αλεξάνδρου » Γιαννιτσών σχεδιάστηκαν και οργανώθηκαν για να λειτουργήσουν σε ανανεωμένη βάση και δομή, με στόχο μιας σωστής  αθλητικής φιλοσοφίας σε νεαρούς καλαθοσφαιριστές στηριζόμενοι στην εμπειρία μας (24ος χρόνος λειτουργίας της G.B.A.) σε σύγχρονες μεθόδους αθλητιατρικής , επικοινωνίας , κοινωνικών αρχών και αξιών.
Πρωταρχικός στόχος μας είναι η παρακίνηση των νέων προς την ευγενή άμιλλα , την ανάπτυξη και σφυρηλάτηση υγιών κοινωνικών σχέσεων.
Πιστεύουμε ότι και φέτος οι νεαροί   καλαθοσφαιριστές  θα γνωρίσουν με την συμμετοχή τους:

  1. Ένα επιτελείο από επιλεγμένους προπονητές με ειδικότητα Basket ball, για την καλύτερη και πληρέστερη εκμάθηση της ατομικής τεχνικής κατάρτισης.
  2. Με ομιλίες και συμβουλές ένας επιστήμονας – διαιτολόγος θα ενημερώνει τους  νεαρούς  καλαθοσφαιριστές, για την καλύτερη και σωστή υγιεινή διατροφή τους.
  3. Οι προπονητές θα έχουν την ευθύνη και επιστασία για την σωστή και άρτια εκγύμναση τους , αλλά και την καταμέτρηση όλων των σωματομετρικών στοιχείων κάθε παιδιού και όλων των τεστ φυσικών  ικανοτήτων.
  4. Προβολή Video με DVD Basket ball εκπαιδευτικού περιεχομένου, θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν τα παιδιά κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.
  5. Εκπαιδευτικές εκδρομές με στόχο – σκοπό φιλικά παιχνίδια με άλλες ακαδημίες άλλα και παρακολουθήσεις αγώνων ομάδων  Α 1 στην Θεσσαλονίκη

 

Υπεύθυνη για τον σχεδιασμό, την οργάνωση και την σωστή λειτουργία των Ακαδημιών θα είναι οι:

  • Κασιμίδης  Ιωάννης  προπονητής με ειδικότητα  Basket ball, και Περιφερειακός προπονητής Κ. Μακεδονίας.
  • Χαριτίδης  Μπάμπης  καθηγητής Φυσικής Αγωγής  με ειδικότητα  Basketball.
  • Χατζηαντωνίου Κώστας καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα Basketball και
  • Κυριαζής ΔημήτρηςΠτυχιούχος προπονητικής σε τμήματα υποδομών στο Basketball.

Τέλος σε αυτή την προσπάθεια  αναβάθμισης – ανανέωσης όλων των τμημάτων των Ακαδημιών μας, λειτουργώντας σε καινούργιες βάσεις και δομές, δεν φτάνουν μόνο ο σχεδιασμός η καλή οργάνωση, οι σωστοί προγραμματισμοί, τα επιλεγμένα προπονητικά team κ.α. Αυτό που πραγματικά χρειαζόμαστε όλοι εμείς, που ερχόμαστε ακούραστα σε άμεση επικοινωνία με τα παιδιά σας μέσα στο γήπεδο, είναι η δική σας ΗΘΙΚΗ συμπαράσταση και βοήθεια.Περισσότερη και καλύτερη ενημέρωση θα έχετε διαβάζοντας το ένθετο προσπέκτ των Ακαδημιών μας, που αποτελεί και το πρώτο μικρό δείγμα, σωστής και καλής οργάνωσης.Ο Πρόεδρος του Δ.Σ του « Μ. Αλεξάνδρου » Γιαννιτσών, οι Υπεύθυνοι προπονητές αλλά και ολόκληρο το προπονητικό team, σας υπόσχονται ότι η αγωνιστική περίοδος 2018 – 2019, θα είναι  πιο αποδοτική – εποικοδομητική και ευχάριστη  για τα παιδιά σας- αθλητές μας και τον Σύλλογο.